LANSAREA CONCURSULUI JUDEȚEAN ”AVENTURILE FAMILIILOR”, ediția a IV-a

Grădinița de copii Hófehérke din Sf. Gheorghe a lansat un concurs județean în cadrul proiectului educațional ”Aventurile familiilor” – „Csöppnyi családkalandok”, concurs de creație literară și artistico-plastică, Ediția a IV.-a.

AL III-LEA CONCURS JUDEȚEAN DE CREAȚII LITERAR-ARTISTICE AVENTURILE FAMILIILOR

Înmânarea diplomelor în cadru festiv – 2016

LANSAREA CONCURSULUI JUDEȚEAN ”AVENTURILE FAMILIILOR”, ediția a III-a

Grădinița de copii Hófehérke din Sf. Gheorghe a lansat un concurs județean în cadrul proiectului educațional ”Aventurile familiilor” – „Csöppnyi családkalandok”, concurs de creație literară și artistico-plastică, Ediția a III.-a. Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative Județene, poziția 54, an școlar 2015-2016 și este destinat preșcolarilor din județele Covasna, secția română și maghiară.

LANSAREA CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN ”Aventurile familiilor”

Grădinița de copii Hófehérke din Sf. Gheorghe a lansat un concurs interjudețean în cadrul proiectului educațional ”Aventurile familiilor” – „Csöppnyi családkalandok”, concurs de creație literară și artistico-plastică, Ediția II. Concursul este destinat preșcolarilor din județele Covasna, Harghita și Mureș, secția română și maghiară.

A APĂRUT NOUA CARTE CU POVEȘTI ”CSÖPPNYI CSALÁDKALANDOK/MICI AVENTURI DE FAMILIE”

Cu sprijinul Primăriei locale, reprezentată de d-nul primar Antal Árpád András, în cursul lunii decembrie 2014 a apărut valoroasa carte cu povești create și ilustrate câștigătoare la concursul județean derulat sub titlul ”Csöppnyi családkalandok / Aventurile familiilor”.

LANSAREA CONCURSULUI JUDEȚEAN - ”Aventurile familiei”

          Anul 2014 este declarat Anul internațional al familiei. În acest context G.G.P. Hófehérke a lansat un concurs județean în cadrul proiectului educațional ”Aventurile familiei” – „Csöppnyi családkalandok”, concurs de creație literară și artistico-plastică, Ediția I. Concursul este destinat preșcolarilor din județ, secția română și maghiară.