VELED OTTHON JOBB A VILÁG

 

,,MARADJ OTTHON,,  időszak egy új kihívással állított szembe, ami egy szokatlan és új élethelyzet volt mindannyiunk számára.

Amottó ,,Veled otthon jobb a világ, -ebben az időszakban nagyon fontosnak találtam a pozitív hozzáállást és abban segíteni a gyerekeket, szülőket,nagyszülőket,akik egy zárt csoportnak a tagja, hogy meg tudják élni, tapasztalni, hogy most otthon tudjuk jobbá tenni a világot azáltal, ahogyan jelen vagyunk benne.

OTH1   OTH2   OTH3   OTH4   OTH5   OTH7   OTH8   OTH9 

 Kreatív ötletekkel, játékokkal,mesékkel, énekekkel, versekkel, feladatokkal, valamint a létrehozott tartalmak segítségével, együttműködve varázsoltuk szebbé napjainkat.

A nagy kihívást jelentő körülmények között együtt, közösen támogattuk egymást, segítve a mentális jóllét növelését, a lelki ellenállóképesség és rugalmasság fejlesztését, emeltük a lelket, derűt, reményt, erőt adva egymásnak,szülőknek, gyerekeknek, aki a csoportunk tagja posztjaink, írásaink segítségével.

Azt hangsúlyoztuk, hogy otthon, a legbelső közegünkben tudják megélni nap mint nap, hogy jobb velünk a világ.

A szülőkkel együttműködve fotókat, rajzokat gyűjtöttünk kis kollázsokat készítettünk, majd az alkotásokból egy kis film is készült.