HÁROMSZÉK NEM ALKUSZIK

 

A Háromszék nem alkuszik rendezvénysorozat részeként, Kovászna Megye Tanácsa és a Bod Péter Megyei Könyvtár rajzversenyt hirdetett óvodások és kisiskolások számára.

A pályázat tárgyaként a következőket jelölték meg: Háromszék nem alkuszik – akár történelmi-történeti, akár mai értelmezésben. Ehhez a következő fogalmakat lehetett hozzárendelni, illetve ezeket értelmezni a jelzett kettős szemszögből: hűség, bátorság, kitartás, szülőföld.

A legjobb rajzok szabadtéri kiállításon láthatóak Sepsiszentgyörgy főterén, a március 15-i ünnepségek alatt. Köztük az érdeklődők megtekinthetik a Hófehérke Óvodában készült legsikerültebb három munkát. Szerzőik: Rácz Janka Réka (II. díj) és Dávid Dóra (III. díj), a Vackor középcsoportból - felkészítő óvónő: Szép Kinga, valamint Orbán Janka Sára (I. díj), a Micimackó nagycsoportból - felkészítők: Szabó Anna Mária és Vasile Ágnes, óvónők.

Gratulálunk! Büszkék vagyunk Rátok!

                                               szerkesztette: Márk Emese, óvodavezető

 

 

unnepi koszontojutalom atadasa1jutalom atadasajutalom atadasa2kiallitasdijazott alkotasok1dijazott alkotasokjanka es aparajz1 rajz2 rajz3 rajz4 rajz6