TÁGASSÁGOT NEKÜNK IS, HA KICSIKÉK VAGYUNK IS!

Tágasságot nekünk is.....!

2018. április 19-én három nagycsoport (Szivárvány, Törpék és Pöttyös) és egy közép csoport (Micimackó) képviselte a Hófehérke Óvodát a, már hagyományosan évente megszervezett megyei népi gyermekjáték találkozón.

Erre az eseményre Angyaloson került sor. Barabás Csilla, angyalosi óvó néni, a falusi kultúrház színpadát diszítette fel virággal és gyönyörű népi motrívumokkal, hogy az ünneplőbe öltözött óvodások Fotosról, a sepsiszentgyörgyi Pinocchióból és a Hófehérkéből bemutassák  népi gyermekjáték - fűzérjüket, a közönség gyönyörködtetésére. A fesztivál oldott hangulatban zajlott. A dalos ajkú és táncos lábú óvodásokat friss, hajnalban begyúrt kűrtőskaláccsal és ízletes zsíros kenyérrel jutalmazták az angyalosi asszonyok.

Az ünnepi találkozó emlékezetes marad óvodásnak, óvó néniknek, és a közönségnek egyaránt. Köszönjük a szervezőnek és a felkészítő óvónőknek!

Márk Emese, óvodavezető

MICI MACKO CSOPORT MICI MACKO CSOPORT 2 TORPEK CSOPORT TORPEK CSOPORT 2 TORPEK CSOPORT 3 TORPEK CSOPORT 4 POTTYOS CSOPORT SZIVARVANY CSOPORT SZIVARVANY CSOPORT 2 SZIVARVANY CSOPORT 3 SZIVARVANY CSOPORT 4