Boldogság Program a Hófehérkében

Hófehérke Óvoda elnyerte az ÖRÖKÖS BOLDOG ÓVODA címet.

 

A “Jobb Veled a Világ” Alapítvány minden évben megünnepli sikereit egy szakmai nap keretén belül. A “Boldogságóra szakmai nap” és díjátadó ünnepélyen a Hófehérke Napköziotthont az intézmény vezetője és jómagam képviseltük.

A szakmai nap helyszíne Budapesten a Dürer Rendezvényházban volt, egy nagyon kellemes környezetben, ahol a boldogságkutatás és a szakma neves előadóinak előadásait hallgathattuk meg:  

Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogram fővédnöke

Prof. Oláh Attila, a Boldogság Intézet Boldogságkutatója

Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

A Boldogságóra program kiemelt küldetése, hogy szakmai keretet szolgáltasson azoknak a pedagógusoknak, akik a programban részt vesznek. A Boldogságóra a pozítiv pszichológia kutatási eredményeit és szakemberek által kidolgozott munkamódszereit alkalmazva azt a hiánypótló feladatot vállalta, hogy ötleteket és módszertani segítséget adjon a boldogságra való képesség fejlesztéséhez, a kisgyermekek életében a pozitív lelki fejlődéshez és belső jólétéhez. A felmérések szerint azok a gyermekek, akik részt vettek a programban az elmúlt időszakban, hatékonyan növelték a megküzdésre való képességüket és jelentősen megnövekedett az érzelmi kompetenciájuk.

Köszönjük a rendezőknek, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos szakmai napnak, hiszen elmondhatjuk, hogy  JOBB VELETEK A VILÁG!

Szép Kinga, a program koordonátora

OKLEVEL BAGDI BELLAVAL A JOBB VELED A VILAG ALAPITVANY ELNOKEVEL AZ OROKOS BOLDOG OVODA ES ISKOLA CIMET ELNYERO CSAPAT Prof. Dr. Bagdy Emőke a Boldogságprogram fővédnökenek eloadasa Prof. Oláh Attila a Boldogság Intézet Boldogságkutatójanak eloadasa