Tágasságot nekünk is, ha kicsikék vagyunk is!

        Az óvodások számára minden tanévben megszervezik az óvodapedagógusok a "Tágasságot nekünk is ..." mottójú népi játék seregszemlét.

Rózsa, rózsa, szép virágszál, megöntözlek, illatozzál

.

Víz, víz, tiszta víz

       AZ EZERARCÚ TERMÉSZET BARÁTAI környezetvédelmi  nevelési projektbe bekapcsolódva szerveztünk két hetes projektet óvodásaink számára A VÍZ KINCS címmel.

Takarodjon el a tél! Örvendezzen, aki él!

      Ebben a tanévben  a Székely Potsa Rehabilitációs Központ, illetve a Csibészkék csoport gyerekeivel közösen kergettük el a telet.

Farsangi mulatozás

      Idén a farsang időszaka rövid volt, de mi igyekeztünk maximálisan kihasználni napjainkat. A farsangi mulatságot megelőző napokban sokat mókáztunk, nevettünk. Igyekeztünk derűs légkört teremteni a gyermekeink számára.

Irány a játszóház!

A karácsonyi meglepetés óvodásaink számára ...

Madárkarácsony

madarkaracsony-udvozlolap

Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás

     Első téli ünnepünk a Mikulás érkezése, amelyet a gyerekek izgatottan és nagyon kíváncsian vártak.

"Adni jó!"

     2017. November 20-24 között csoportunkkal bekapcsolódtunk az országos SNAC önkéntességi program keretén belül szervezett „Gyümölcsöket és zöldségeket adományozó hét” társadalmi kampány megmozdulásába, amely célja a szegény körülmények között élő családok vagy szociális intézmények támogatása.

Látogatás a kilyéni Székely-Potsa rehabilitációs központba

     Ebben a tanévben csoportunkkal mi is bekapcsolódtunk a SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară) önkéntességi programba. Ennek keretén belül havonta szervezünk tevékenységeket a partnerükkel, a kilyéni Székely-Potsa Rehabilitációs központtal.

Alkategóriák