MA NÁLUNK JÁRT A MIKULÁS!

A mai délelőtt valahogy más volt, mint a megszokott, több izgalommal, kíváncsisággal, türelmességgel és várakozással volt fűszerezve.

KARÁCSONYI KÉZMŰVES DÉLUTÁN

Hamarosan kezdődik az adventi időszak, így együtt igyekeztünk ráhangolódni nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is a szeretet ünnepére.

JÓ ÉRZÉS SEGÍTENI MÁSOKON!

Idén is folytatjuk a SNAC önkéntességi programot, és már is jótékonykodtunk a „Gyümölcsök és zöldségek adományozó hete” keretén belül.

ALMA, ALMA, PIROS ALMA ODAFÖNN A FÁN

2018. október 18-án a Csibészkékkel ellátogattunk az illyefalvi gyümölcsösbe, ahol megfigyelhették az almafákat, rajta a pirosló almákat, kipróbálhatták az almaszedés mozzanatait, megízlelhették a szorgos munkával begyűjtött friss gyümölcsöt.

BARÁTAINK, AZ ÁLLATOK

Október 9-én, egy meleg őszi reggelen örömmel indultunk a Székely Nemzeti Múzeum felé. Átjutva a már ismerős varázskapun, Vinceffy Orsolya múzeumpedagógus várt bennünket és egy interaktív foglalkozáson vettünk részt.

KRUMPLIT – PITYÓKÁT - BURGONYÁT SZEDTÜNK

2018. szeptember 28-án a lelkes Csibészkékkel ellátogatottunk K.B.Anna szüleinek a pityókás földjére, ahol egy élménydús délelőtt részesei lehettünk.

KIRÁNDULTUNK A RÉTYI ERDŐBE 2018

A XVI. Hófehérke Napok keretén belül sor került a már hagyományossá vált óvodaszintű kirándulásra a rétyi erdőbe.

EGYÜTT ÉNEKELTÜNK, JÁTSZOTTUNK

A S.N.A.C. önkéntességi program keretében belül, május 24-én ismét egy élménydús délelőttöt töltöttünk együtt, mi a Csibészkék és Micimackó csoport a kilyéni Székely Potsa Rehabilitációs Központba és a sepsiszentgyörgyi Autista Központba járó gyermekekkel.

LOVAGOLTUNK, SZEKEREZTÜNK

Az Óvoda másként hét keretén belül a Csibészkék, együtt a Szivárvány csoporttal ellátogattunk az árkosi Barabás lovárdába.

HÚSVÉTI TOJÁSÍRÁS AZ ÉDESANYÁKKAL

Kellemes és hasznos délutánt töltöttünk együtt az édesanyákkal, hiszen egy nemes cél érdekében jótékonykodó tevékenységet folytattunk. Hagyományos írott tojások készítésével hangolódtunk Húsvét szent ünnepére!

 

Alkategóriák